Segítség

Keresés

A főoldalon megjelenő keresés menüben terület, kategória szerint kereshetsz az adatbázisban szereplő álláshirdetések között. Részletes keresésre az „Álláskeresőknek” menüpont alatt van lehetőség, ahol a számodra megfelelő keresési szempontok szerint szükítheted a találati listát.
A „Részletek”-re kattintva megismerheted az ajánlat részleteit és amennyiben felkelti érdeklődésedet a hirdetésre azonnal jelentkezhetsz. Amennyiben regisztrált felhasználó vagy, lehetőséged van a hirdetés megjelölésére, hogy későbbi időpontban jelentkezhess rá.

A megfelelő ajánlat megtalálásában segítségedre lehet a keresési szempontjaidnak megfelelő ajánlat végén található Hasonló állások találati lista.

Ha az ajánlat számodra nem megfelelő, de esetleg egy ismerősödet érdekelheti, küldd tovább  e-mailben vagy oszd meg valamely közösségi oldalon (pl. Facebook, LinkedIn, Twitter stb.)

Regisztráció

A WORKANIA portál szolgáltatásainak jelentős része csak regisztrált felhasználók számára vehető igénybe, melyet a fejlécben található “Regisztráció” gombra kattintva pár lépésben megtehetsz. A regisztrációhoz felhasználónév, email cím és jelszó megadása szükséges, valamint ki kell választanod, hogy milyen minőségben regisztrálsz (Munkavállaló/Munkáltató) és el kell fogadnod a felhasználási feltételeket.

A regisztráció ingyenes.

Hirdetésfeladás

Álláshirdetés feladására regisztrációt követően van lehetőséged. A hirdetésfeladás első lépése az előfizetési csomag elfogadása – jelenleg minden felhasználónk számára ingyenes hirdetési csomagot biztosítunk. Ezt követően a hirdetés részletes adatainak megadása következik, melyet a feladás előtt lehetőséged van áttekinteni.

Fiókom – munkavállaló

  • Önéletrajz feltöltése

Ebben a menüpontban lehetőséged van önéletrajának elkészítésére az űrlap kitöltésével és/vagy a korábban már elkészített .doc vagy .pdf formátumú önéletrajzod feltöltésére. Az űrlap mezői közül az „Önéletrajz cím” és az „Állás kategóriája” mező kitöltése kötelező, így mennyiben csak feltöltött önéletrazodat szeretné használni további adat megadása nélkül kattints a „Tovább” gombra. A következő oldalon további adatokat adhatsz meg, az űrlap kitöltése itt sem kötelező, üres mezők esetén is továbbléphetsz az „Előnézet” gomb használatával.

Amennyiben a megadott adatokat megfelelőnek találod, a „Mentés” gombbal véglegesítheted önéletrajzodat. A szükséges javításokat a „Vissza” gomb használatával végezheted el.

  • Önéletrajz szerkesztése

Amennyiben rendelkezel a portálon önletrajzzal, ebben a menüpontban van lehetőséged azt módosítani vagy törölni.

  • Jelentkezések

A megpályázott állásokat a „Jelentkezések” menüpontban tudod nyomonkövetni illetve visszavonni. A munkáltató az egyes jelentkezéseket elfogadhatja vagy elutasíthatja, melyről a jelentkezés státuszából informálódhatsz. A munkáltató a portálon kívül, a megadott elérhetőségeken is felveheti veled a kapcsolatot, mely a státusz oszlopban nem fog szerepelni.

  • Megjelölt hirdetések

A menüpontban megjelölt listáját láthatod.

A listából a hirdetéseket az „Eltávolítás” gombra kattintva törölheted, a hirdetés címére kattintva annak részletei jelennek meg.

  • Hirdetés értesítő

Az oldalon lehetőséged van a friss hirdetésekről értesítő email beállítására. A hirdetés értesítő létrehozása során megadhatod, hogy mely kritériumoknak megfelelő állásokról és milyen gyakorisággal küldjön értesítést rendszerünk.

Több értesítést is beállíthatsz, a már rögzített értesítéseket módosíthatod vagy törölheted.

  • Saját profilom

Itt van lehetőséged felhasználói fiókodban szereplő adataidat módosítani.

Fiókom –  munkáltató

  • Hirdetések

Itt tudod áttekinteni, szerkeszteni, meghosszabbítani a feladott álláshirdetéseket.

  • Jelentkezések

A közzétett álláshirdetésekre jelentkezők pályázatát megtekintheted, felveheted velük a kapcsolatot emailben, jelentkezésüket elfogadhatod (továbbjuttatva őket ezzel a kiválasztás következő szintjére) vagy elutasíthatod. Utóbbi két esetben a rendszer automatikusan generált üzentet ajánl fel, mellyel a jelentkezőt értesítheted.

  • Előfizetés

A hirdetés feladás előfizetéshez kötött, mely jelenleg minden felhasználónk számára ingyenes csomagot jelent.

  • Cég adatai

Itt van lehetőséged felhasználói fiókjában szereplő adataid módosítására.