Tool-ker Bt.

Követem

Tool-ker Bt. 1 álláshirdetést tett közzé

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Tool-ker Bt.

(0)

About Us

Cégünket 1999-ben alapítottuk Kecskeméten.

Fő tevékenységünk a kéziszerszámok importálása és nagykereskedelmi forgalmazása.

2004-ben kezdtük meg az import tevékenységet, hogy partnereinknek kedvezőbb árakat tudjunk biztosítani.

Már több mint 10 éve forgalmazzuk a BEAST, PROLINE, VOREL-YATO, FESTA kéziszerszámokat kis és nagykereskedelmi partnereink részére.

Beszállítóink közt van még a holland ’REX’, a német HSS TOOLS (profi fúrószárak) és a lengyel GLOB (kézi fűrészlapok) cég is.

2014-től kapcsolatban állunk ázsiai, főként tajvani gyártó cégekkel. Célunk, hogy folyamatosan megbízható és magas minőséget képviselő beszállítóink legyenek.

Így valósulhatott meg, hogy a kiváló minőségű, a világ számos országában nagy népszerűségnek örvendő Honiton termékek általunk már Magyarországon is elérhetővé váltak.

2015. márciusától saját márkanévvel is hozunk forgalomba termékeket. Ezen termékek gyűjtő neve PRO-TOOLS, PRO-BIT. Különös gondot fordítunk a magas minőségre és az esztétikus megjelenésre. Szeretnénk elérni, hogy vevőink e márkanevekkel egy kiváló minőségű, modern termékcsoportot azonosítsanak.

Partnereink részére díjmentes kiszállítást vállalunk nettó 15000Ft feletti megrendelés esetén. Az MPL gyorsposta 24-48 órán belül az ország bármely pontjára eljuttatja a rendelését.